pondelok 8. augusta 2016

Minerálny fixačný púder Lily Lolo | Girl Goes Bio

Poznáte to, ráno nanesiete svoj obľúbený makeup, všetko vyzerá fajn a po pár hodinkách strávených v letných horúčavách sa pozriete do zrkadla a s hrôzou si všimnete, že na niektorých miestach sa makeup zlieva do vrások, vytvára na pleti nepekné mapy a niekde dokonca úplne zmizol. Proste nie a nie ostať na svojom mieste. Ešteže máme aj v prípade prírodnej kozmetiky fixačné púdre, z ktorých vám dnes predstavím svojho favorita - minerálny fixačný púder značky minerálnej kozmetiky Lily Lolo.

Lily Lolo finishing powder fixacny puder Translucent silk

Britská značka Lily Lolo sa zameriava na dekoratívnu minerálnu kozmetiku so širokou ponukou minerálnych makeupov, púdrov, korektorov, bronzerov či líceniek. Všetko na minerálnej báze s obsahom hlavne miky (prášok zo sľudy), oxidu zinočnatého, oxidu titaničitého a oxidov železa ako prírodného variantu farbiacich pigmentov. Čo sa týka fixačných púdrov, Lily Lolo ponúka tri odtiene: Flawless Matte vhodný prevažne na mastný typ pleti, Flawless Silk pre rozžiarenie pleti s jemným ružovým odtieňom a Translucent Silk rovnako na rozžiarenie pleti, avšak priesvitný, ktorý používam práve ja. 

Lily lolo fixacny puder finishing powder

Tento minerálny fixačný púder od Lily Lolo naozaj výborne fixuje makeup. Po nanesení malého množstva púdru makeup vydrží celý deň, ostáva na svojom mieste a vôbec nezalieza do vrások. Okrem toho tento púder vytvára na pleti krásny saténový finiš, zjemňuje jej vzhľad a minimalizuje nedokonalosti. Vďaka obsahu čiastočiek odrážajúcich svetlo púder viditeľne rozžiari pleť a dodáva jej zdravý vzhľad. Na konci dňa sa pleť vôbec neleskne a makeup ostáva naďalej zafixovaný. 

Lily Lolo finishing powder translucent silk

Od značky Lily Lolo som vyskúšala aj minerálny makeup, no na môj typ pleti bol príliš vysušujúci, aj keď na nej vyzeral veľmi pekne a vďaka obsahu oxidu zinočnatého výrazne pomáhal s hojením akné. Takže v prípade, že máte mastný a problematický typ pleti, odporúčam sa mrknúť aj na ich makeup. Zatiaľ čo makeup mi moju pleť príliš vysušoval, tento púder to vôbec nerobí a mojej pleti úplne vyhovuje. 

Lily lolo fixacny puder translucent silk Lily lolo fixacny puder finishing powder translucent silk

Zloženie je skutočne veľmi jednoduché a pozostáva hlavne z mikročastíc sľudi, ktoré odrážajú svetlo, vďaka čomu zlepšujú vzhľad pleti spolu s farbiacimi pigmentami oxidu železa, ktoré dotvárajú odtieň. 

INCI/Zloženie: Mica, +/- CI77491, CI77492 

Okrem výborných účinkov musím vyzdvihnúť aj skvelé balenie, vďaka ktorému sa s púdrom pracuje veľmi ľahko. Nádobka obsahuje regulovateľné sitko, cez ktoré púder ľahko vysypete v požadovanom množstve do veľkého viečka, ktoré vám umožní ľahké nanášanie púdru štetcom. 

Lily Lolo finishing powder sifter

Fixačný púder Lily Lolo Translucent Silk (4,5g) som si zakúpila na stránke výrobcu lilylolo.co.uk za 13,49 GBP (cca 16€) a môžem ho len a len odporúčať. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...