utorok 26. júla 2016

Urtekram ružový leave-in kondicionér v spreji | Girl Goes Bio

Leto je už v plnom prúde a slniečko svieti jedna radosť. Naše vlasy si však v lete veľa srandy neužijú a často sú práve v tomto období dosť vysušené. Preto som si dnes pre vás pripravila jeden tip na výborný prírodný kondicionér v spreji, ktorý je nielen veľmi praktický, ale vlasy sú vďaka nemu dlhodobo hydratované a plné života - Ružový kondicionér v spreji od dánskej značky certifikovanej bio kozmetiky Urtekram


Urtekram ružový kondicionér v spreji patrí do kategórie prírodných leave-in kondicionérov a je vhodný pre každý typ vlasov. Vďaka obsahu extraktu z ruží, aloe vera a kyseliny hyalurónovej by mal vlasom poskytnúť potrebnú hydratáciu, chrániť ich pred vysušením a takisto by mal uľahčiť ich rozčesávanie. 

Ružový kondicionér prichádza veľmi prakticky v nádobke s rozprašovačom, vďaka čomu sa aplikuje na vlasy veľmi ľahko a hlavne rýchlo. Kondicionéru stačí málo a vďaka dosť veľkému baleniu (250ml) vydrží skutočne dlho. Keďže ide o leave-in kondicionér, aplikuje sa na mokré vlasy a následne sa už nezmýva. Kondicionér však môžete použiť podľa preferencie a potreby aj na suché vlasy, či ho zmyť po nanesení na mokré. 

Hneď na začiatku ma tento kondicionér zaujal svojou krásnou vôňou ruží, ktorá však vo vlasoch ostáva len chvíľu. No nie je to ani z ďaleka jeho jediné pozitívum. Manipulácia s ním je naozaj rýchla, pár streknutí stačí na pokrytie celých vlasov a ľahko sa môžete zamerať na časti, ktoré potrebujú hydratáciu najviac, v mojom prípade, hlavne dĺžky vlasov spolu s končekmi. Pred použitím je kondicionér potrebné dobré potriasť. 

Vlasy sú po samotnej aplikácii krásne hydratované a vyživené, bez problémov sa dajú rozčesať. Po vysušení sa lesknú a sú príjemné na dotyk. Ružový kondicionér vlasy vôbec nezaťažuje a ani pri hojnom použití nemastí ani nezlepuje. Keďže mám veľmi suché vlasy zvyknem používať aj klasický kondicionér, ktorý po nanesení zmyjem a následne aplikujem tento do uterákom vysušených vlasov. Pre mňa je tento kondicionér výbornou voľbou hlavne, keď nestíham a potrebujem vlasom rýchlo dodať dostatočnú hydratáciu. Často ho používam aj počas dňa na už vysušené vlasy, keď im chcem dodať trochu života :). 


Ružový kondicionér, ako aj ostatné kondicionéry od Urtekram, nesie prestížny certifikát bio kozmetiky EcoCert. Mrknime sa na zloženie, ktorého 99% je prírodného pôvodu

INCI: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Glycerin**, Rosa Damascena Flower Extract*, Pelargonium Graveolens Oil*, Sodium Hyaluronate, Magnolia Officinalis Bark Extract, Distearoylethyl Dimonium Chlorid, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-4 Caprate, Citronellol, Geraniol. 
* ingredient from organic farming 
** made using organic ingredients 

Zloženie: voda, extrakt z listov aloe vera, glycerín, extrakt z kvetov ruže damascénskej, olej z muškátu omamného, hyaluronát sodný, extrakt z kôry magnólie lekárskej, distearoyletyl dimonium chlorid, cetearyl alkohol, polyglyceryl-4 kaprinát, zložky esenciálnych olejov. 
* suroviny z organického poľnohospodárstva 
** na výrobu použité organické suroviny

Prehľad jednotlivých zložiek nájdete aj v PRÍRODNOM SLOVNÍČKU


Zloženie je naozaj veľmi pekné, prevládajú prírodné extrakty s hydratačnými účinkami (aloe vera, ruža damascénska, magnólia lekárska), oleje a zložky esenciálnych olejov. Prítomný je takisto hyaluronát sodný, ktorý udržiava vlhkosť a poskytuje tak dlhodobú hydratáciu a látka distearoyletyl dimonium chlorid, ktorá zabezpečuje antistatické vlastnosti kondicionéru. Takže, suma sumárov, výborný leave-in kondiconér, vďaka ktorému sú vlasy dlhodobo hydratované, ľahko rozčesateľné, lesklé a hebké. Okrem toho sa dá použiť aj na bleskurýchle oživenie suchých vlasov počas dňa. Za mňa preto veľké ÁNO! 

Urtekram ružový kondicionér v spreji (250ml) som si zakúpila na slovenskom e-shope prírodnej kozmetiky biokrása.sk za 6,50€. POZOR kondicionér je práve (26.7.2016) v zľave za 6,05€! 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...